Vesterbølle Efterskole forever

Kan du huske Vesterbølle efterskole? Hvis du boede i Masanga eller hvis du var frivillig på projektet eller på nogen måde tilknyttet i starten af 2014, vil du kunne huske, at 17 elever, 1 fotograf og 3 lærere kom på besøg i Masanga over to uger. Efterskolens motto er ”med mening” og med det som ballast skabtes projektet ”ud i verden” som ledte eleverne til Sierra Leone. Man bliver nemlig klogere på omverdenen af en tur ud i verden…

Elever

De havde forud for deres ophold rejst en større sum penge som de donerede til Masanga projektet og mens de var hos os udførte de en lang række arbejdsopgaver i samarbejde med vore lokale ansatte. Samarbejdet var en stor succes og vi har også sidenhen trukket på disse unge menneskers vilje til at gøre en forskel når der skulle pakkes cykelcontainere i forbindelse med www.cykelredderliv.dk projektet.

Logo

Men det alle bedste er, at Vesterbølle Efterskoles elever også stadig kan huske os. Gruppen der besøgte os samledes for nyligt og lavede en intern indsamling til fordel for Masanga – og rejste hele 2052 kr. Masanga projektet er dybt rørt og taknemmelig over denne gestus og lover forsat at tage godt vare på jeres generøse bidrag. Stort tak til alle Jer for jeres vedvarende engagement og interesse!

Elever
Scroll til toppen