Vand Sol og sikring af hospital- ADRA med i kampen-1/2 mill DKr til Masanga

Vand, sol og sikring af hospitalet
I forbindelse med en den langsigtede strategi mod Ebola modtager vi snart en donation fra ADRA i England der skal medvirke til at øge sikkerheden omkring hospitalet, bedre energiforsyningen med forstærkning af vores solcellepark samt sikre at vand og sanitets forholdene er optimale på hospitalet.
En del beskyttelses udstyr er en del af denne pakke og her supplerer vi distriktet med dette så sikkerheden aktuelt øges i distriktets klinikker.

ADRA i England har besluttet at samle 67.000  engelske pund ind til disse projekter og de har allerede fået doneret 5000 Euro fra danske ADRA som således er gået med i kampen mod Ebolaen.

Der indgår også midler til at købe ekstra madrationer, a bag of rice,  til vores ansatte på Hospitalet, på College og i Business sektionen. Fødevarer priserne er steget voldsomt og dette er stor gave som vi er umådelig glade for .

Stor tak til ADRA i england og i  ADRA.DK hvorfra der er doneret 5000 Euro til den samlede pulje.(ADRA, adventisterne nødhjælps og udviklingsorganisation).

Billede1_brochure
Stor glæde med nyheden om den flotte donation fra ADRA med den vil vi medvirke til at sikre børnene i fremtiden mod Ebola.
Scroll to Top