SPIS FOR MASANGA

Kom ud og spis en god middag for 150 kr og støt samtidig Masanga. Sådan lyder tilbuddet fra en af Masangas venner Adil Erdem, der – sammen med kollegaer og elever på Høje-Taastrup Sprogskole – vil lave en uforglemmelig aften for venner af Masanga hospitalet.

Adil Erdem, der – udover at være lærer på Sprogskolen – også er forfatter, er blevet så begejstret hospitalet at han har fået overtalt sin arbejdsplads til at give en aften, hvor al overskuddet går til hospitalet.

Eleverne, der har baggrund i 21 forskellige nationaliteter, vil stå i køkkenet og lave en meget alsidig buffet, som man bare kan mæske sig i. En så alsidig buffet hvis lige aldrig er set i Høje-Taastrup.

Det er dog ikke mad det hele. Deltagerne vil få en pep-talk fra Peter Bo Jørgensen, Masangas formand, hvor han vil fortælle hvad det er pengene går til. Så kommer sangeren Marta Smarta og synger klassisk. Derudover vil musikeren Klaus Lynggård give smagsprøve på sin kommende plade ”Tålt ophold” sammen med guitaristerne Poul Møller og Per Anker. Endelig vil Adil Erdem læse højt fra en af sine bøger. Bøger som han efterfølgende sælger ud af til fordel for Hospitalet.

Arrangementet foregår på Sprogskolen på Erik Husfeldts vej 3 i Taastrup torsdag den 24. marts kl. 17.30 – 20.00. Det vil koste 150 kr at deltage. Pengene skal betales på forhånd. Man kan betale ved at møde op på Masangas sekretariat på Høje Taastrup Boulevard 41 eller ved at overføre pengene til
Reg. nr.: 5471, Kontonr.: 8067130 (mærket ”Spise for Masanga”).

Der er et loft over deltagerantallet, så hvis man skal være sikker på at få billet skal man nok betale forholdsvis hurtigt.
Adil Erdem
Adil Erdem er initiativtager til et arrangement for Masanga den 24. marts.

Scroll til toppen