PBS kampagne – Follow up

Masanga DK har gennem længere tid rumsteret med at medlemmer, supporters og omstrejfende filantroper kunne tilmelde sig PBS i forbindelse med indbetaling af medlemskab eller faste, månedlige donationer. Faste indbetalinger har stor værdi for Masanga, da de bidrager til forudsigelighed ift. hvad der er af midler inden for projektet og hvad der skal skaffes via fundraising.

PBS initiativet har været en anelse problematisk, da vi ikke har kunne få det som vi ville have det. Stridspunktet er gebyret, som vi var overbevidste om, vi kunne komme uden om eller få forhandlet ned, men det var desværre ikke tilfældet, og det vil således blive trukket fra hver indbetaling.

PBS er dog stadig en fordel, da indbetalingerne kommer automatisk, når man først er tilmeldt, og hvis ikke, får man tilsendt en reminder, hvilket er væsentligt stærkere end kampagne e-mails, som man ikke får læst.

Vi mente desuden, at vi selv kunne tilmelde donorer/medlemmer direkte efter registreringsoplysningerne via hjemmesiden, men dette har ligeledes vist sig problematisk. Man vil således, efter tilmelding hos os enten som mail eller via hjemmesiden, få tilsendt et indbetalingskort fra PBS som man selv aktivt skal gå ind på sin netbank og betale, og samtidig tilmelde sig med de krævede oplysninger, som fremgår af girokortet.

Vi giver det en chance men med den opfordring, at man spreder sine donationer på så få indbetalinger som muligt, for at undgå at for mange penge går til gebyrbetaling, frem for til Masanga. Fx, hvis du gerne vil give 50 kr. om måneden, så indbetal 2 x 300 kr. eller 1 x 600 kr. hvis muligt, da der bliver trukket gebyr for hver indbetaling – og denne bliver trukket fra donationen.

Du kan tilmelde din støtte via PBS via dette link https://podio.com/webforms/6908885/532713.

Hvis man helt vil undgå gebyret kan man sætte sin netbank til fast at overføre beløbet, blot uden om PBS. Du vil stadig blive registreret hos os og din årlige donation vil blive indberettet til SKAT uanset hvilket system du bruger, når blot du angiver dit CPR-nummer ved indbetalingen.

Vi håber at mange af Jer vil støtte op om disse betalingsmuligheder, da faste indbetalinger er forudsigelige indtægter man kan budgettere med og derfor fastholde udviklingen i projektet.

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen

PBS
Scroll to Top