“Payamba Don’t Give Up”

CV Billed
Rasmus Damgaard Jensen har en bachelor i økonomi Var udstationeret som frivillig på business sektionen og i hospitalsadministrationen i 2012 i 8 måneder Sidder i Masanga.dk´s bestyrelse og har nu startet egen virksomhed

skrevet af Rasmus Damgaard Jensen

”Payamba – Don’t give up” Er en nystartet virksomhed som sælger Butterfly’s i alverdens afskygninger og træklodser til børneleg og dekoration. Iniativet er started af Rasmus som er tidligere business frivillig og nuværende bestyrelsesmedlem og hans studiekammerat René. Virksomheden som er opkaldt efter Payamba (Hostel Caretaker), ønsker at blande gode kreative design ideer med lokale materialer og håndværk.

Produkterne bliver produceret i Masanga Hospitalets skrædder- og snedkerworkshop og de materialerne der bliver anvendt variere fra lokal vævet stof til kokosnødder, palmebast, cykelslanger og Afrikansk Teak træ.

Joseph

Det er ønsket at give den vestlige forbruger et unikt produkt af høj kvalitet med en fantastisk historie. Det sker gennem en bæredygtig værdikæde med fokus på kvalitet og gode arbejdsforhold kombineret med udvikling af lokalsamfundet.

Payamba’s udviklingsskamle har tre ben, 1) Payamba stiller høje krav til kvalitet af produkterne og måden hvorpå samarbejdet imellem Payamba og Masangas Business afdeling foregår. 2) Payamba har fokus på at sikre ordentlig vilkår for den enkelte medarbejder, samt at hjælpe Masanga Business på bedste vis. 3) Payamba’s dynamisk donor politik sikrer at 10 % af salgsprisen fra produkterne, doneres til forskellige projekter i Masanga.

Udviklingen kan bl.a. ses i form af det plantage samarbejde Payamba har startet med lokale landejere. I Juli blev der plantet 75 Afrikansk Teak træer. Payamba’s donationer har startende udover Ebola støtten fokus på 2 projekter, 1) At hjælpe 3 lokale iværksættere med køb af værktøj og materiale til, at starte en virksomhed som sælger innovative lamper til de traditionelle mørke hytter. 2) Donere et kejsersnit på Masanga Hospitalet.

Den første generation af Payamba produkter blev produceret i Juli, og Payamba starter deres online fra www.payamba.com fra medio september.

Samlet til nyhedsbrev

Scroll to Top