Masanga søger fundraiser

Kampen mod Ebola handler også om at sikre et solidt og velfungerende  sundhedsvæsen i fremtiden. Her spiller Masanga hospitalet en væsentlig rolle. Vi uddanner fremtidens sundhedsarbejdere i Sierra Leone, både sygeplejersker, læger, kirurger og den nye tids kommende ledere indenfor både sundhed, business og uddannelse. Vi har derfor brug for mere økomisk støtte og bevæger vores organisation videre fra og med frivilligheden henimod  en delvis professionel fundraising enhed på Masanga sekretariatet.

Job opslag:

Masanga Hospital Rehabilitation Project søger fundraiser til Masanga sekretariatet (løntilskud) Masanga Hospital Rehabilitation Project (MHRP) har til formål at rehabilitere og drive Masanga hospital i Sierra Leone, Vestafrika. Gennem en 10-årig periode skal foreningen genoprette hospitalet, så det igen kan fungere og tilbyde lokalbefolkningen helt basale og livsnødvendige sundhedsydelser. Ud over at varetage patienter har Masanga også en sygeplejeskole og en business-sektion.Begge for at uddanne kvalificeret personale og skabe vækst i lokalsamfundet.

MHRP søger en fundraiser til Masanga sekretariatet, der kan optimere projektets fundraising gennem lokale partnere samt større danske og internationale fonde. Medarbejderen vil, i samarbejde med de frivillige i MHRP, formanden og bestyrelsen, have ansvar for at udvikle og iværksætte nye fundraisings initiativer. Herudover vil medarbejderen blive en vigtig del af PR- og kommunikationsgruppen. Dette er den første stilling som fundraiser i MHRP, så der vil være rig mulighed for at udvikle og sætte sit eget præg på stillingen.

Vi forventer at du:
– Har en relevant akademisk uddannelse inden for samfundsvidenskab, markedsføring, økonomi, kommunikation eller lignende – Har erfaring med fundraising
– Er god til at kommunikere på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
– Har erfaring med MHRP eller andre projekter i udviklingslande
– Er god til at navigere i kaos
– Er initiativrig
– Er selvstændig

Vi kan tilbyde:
– Et job med spændende udfordringer
– Et meningsfuldt arbejde til gavn for Sierra Leones befolkning
– Mulighed for personlig og faglig udvikling
– En løntilskud stilling i 6 måneder med mulighed for en ordinær stilling herefter.
For yderligere oplysninger se www.masanga.dk /www.masangahospital.org eller kontakt Peter Bo Jørgensen på [email protected], tlf. nr. 2893 5184.
For at søge stillingen indsendes CV og ansøgning til [email protected]. Ansøgninger behandles løbende. 

Lions club
Fundraiser skal medvirke til at sikre økonomien på Masanga. Som her hvor Lions i Ringsted donerede 50.000 kr på en hel almindelig tirsdag aften. Læs også Løverne brøler igen
masanga Københavns Tekniske Skole closeup
Scroll to Top