Masanga søger fysioterapeut

Er du uddannet fysioterapeut med minimum to års erfaring og ligger rejsehat og solcreme klar og inden for rækkevidde?

Vi søger en fysioterapeut til at fortsætte arbejdet med at udvikle Sierra Leones første og eneste bachelor i fysioterapi. Et arbejde der kommer til at gøre en forske for ca. 6.3 millioner mennesker, i et af verdens fattigste lande.

Lærke Winther har været i Sierra Leone siden januar og har gjort et fantastisk arbejde. Nu søger vi en dansk fysioterapeut, der i samarbejde med en fysioterapeut fra England, har lyst til at fortsætte arbejdet med etablering af uddannelsen.

Lærke fysioterapi College

For at sikre størst udbytte af udsendelsen vil der som minimum være 14 dages overlap i Sierra Leone i slutningen af maj 2016, hvor du bliver introduceret til samarbejdspartnere, kulturen og hospitalet. Inden din udsendelse bliver du grundigt introduceret til projektet og organisationen og arbejder tæt med vores gruppe i Danmark. Din udsendelse er af minimum 5 måneders varighed.

Sierra Leone er et skønt land med en spændende kultur og enormt imødekommende, venlige mennesker. Lærke Winther fortæller gerne meget mere om sin udsendelse og oplevelse af landet, hvis det har interesse.

Vi tilstræber at sende to frivillige af sted og i vil blive indlogeret i et hus på hospitalets compound. Der kommer løbende andre frivillige og undervisere til Masanga, og du kan forvente et hyggeligt og spændende ophold.

Har du yderligere spørgsmål kan du også Marie Børresen eller Lærke Winther. Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til [email protected].

Læs meget mere om baggrund for fysioterapi projektet på hjemmesiden.

Scroll to Top