Masanga Runners

Masanga Runners er et projekt, der kan gøre en stor forskel for Masanga.

Kort fortalt er projektet bygget op om løbere (og andre motionister) og deres sponsorer, der sammen yder en fælles indsats for Masanga. Løberens arbejde består i at finde sponsorer, som både kan være privatpersoner og virksomheder. Når løberen har fundet en eller flere sponsorer indgår de en aftale, hvori det klarlægges, hvor mange kroner og/eller ører sponsoren ønsker at donere pr. løbet km. Jo flere km. der løbes, cykles, sejles osv. jo større beløb modtager Masanga. Sponsoraftalerne kan udvides med aftaler om, at sponsoren donerer x antal kroner for et gennemført løb (eks. halvmaraton) eller anden form for ekstra indsats fra løberen.

Runners brochureVi har haft lidt opstartsproblemer med hjemmesiden, men har nu godt gang i den online registrering, og vi er dermed nået et langt stykke. Fokus ligger nu på at videreudvikle, forbedre og udbrede idéen, hvilket vi blandt andet gør via de sociale medier og Masangas store netværk, og ved at kontakte forskellige løbe- og sportsklubber.

Runners tee

Kender du nogen der kunne have lyst til at støtte Masanga på en anderledes måde løbende, så spred budskabet om Masanga Runners.

 

 

 

Scroll til toppen