Masanga med i kampen mod Ebola- Ambulancen kører Ebola patienter

Lions Club donerede sidste år en Ambulance til Masanga. Den er i god stand men vi har valgt at ville vente med at sætte den på gaden til regeringen har lavet vejen ud til Masanga. I modsat fald ville den blive smadret i løbet af kort tid.
Ambulancen er nu med i kampen mod Ebolaen. I Sierra Leone mangler der ambulancer til at transporterer de smittede til isolations og behandlingsstederne. Vejene mellem distrikterne fra Distrikts sygehuset Magburaka( vores nabo hospital i distriktet) og til Kenema. Der er derfor god grund til at bidrage med Ambulancen i kampen mod Eboalen.
For nylig der således indgået en aftale med det lokale distrikt sundhedsmyndigheder om brug af vores Ambulance til dette. Tidligt i Ebola epidemien tilbød vi Ambulancen men da var der ikke stemnig til dette fra myndighedernes side. Nu hvor epidemien er eksploderet er behovet vokset og da man i distriktet havde en positiv testet Ebola patient som blev holdt indespærret i sit eget hus, fordi man ikke kunne få vedkommende transporeteret til behandlingscenteret i Kenema – trodte EboLancen til og fik rettet op på situationen.

Ambulance out from the Garage 1
Endelig kommer Lions Ambulancen i spil- her på vej ud af garagen hvor den er blevet passet godt på.
Ambulance out to the main gate for Magburaka
Ebolancen på mod vej mod Magburaka for at hente Ebola patienter
Ambulance at DMT office 3
Scroll to Top