Masanga Jungle Run 2011

Til juli afholdes Masanga Jungle Run for anden gang. Løbet er på 15,5 km og starter i Magburaka og slutter i Masanga. Hummel sponsorerer flotte præmier.

Lørdag den 23. juli løbes Masanga Jungle Run 2011 på strækningen mellem Magburaka og Masanga. Løbet blev holdt første gang sidste år, og det blev et tilløbsstykke med hundredevis af mennesker på vejene og masser af heppende publikum både i Masanga og Magburaka. Deltagerne var fortrinsvis mænd i alderen 15 til 25 år, men der var også enkelte piger og helt unge drenge med. De fleste af deltagerne løb i kondisko, men mange gennemførte også løbet i karakteristiske Sierra Leon´ske plasticsandaler. En enkelt klarede endda strabadserne i fodboldstøvler.

Alle folk der har været i Masanga ved at turen fra Magburaka til Masanga er både smuk og udfordrende. Ler- og grusvejen der fører til Masanga er omgivet af frodige grønne marker og jungle, og der er flere små bakker undervejs. At temperaturen samtidig ligger i omegnen af 35 grader og luftfugtigheden er helt i top, gør dette løb til lidt af en udfordring, selv for garvede løbere. Sidste år blev løbet vundet af Eto´o fra Masanga, der gennemførte i en fremragende tid på 56 minutter, men i år kan han forvente meget hård konkurrence i kampen om at nå til tops og vinde en af de mange flotte præmier. I år har Hummel nemlig været så seje at sponsorere intet mindre end 10 par løbesko, 40 Sierra Leon´ske landsholdstrøjer og 30 Sierra Leon´ske landsholdsshorts som fordeles ud over de første 60 pladser. Derudover er der en juniorkonkurrence for børn under 15 år med landsholdstrøjer til de 10 første i mål. Giv Hummel et like på deres Facebook, hvis du også synes det er cool at de sponsorerer præmier.

Her på siden vil der komme en længere reportage om løbet i august 2011.

For mere information, kontakt:
Anders Mikkelsen
40 19 10 84
[email protected]


Vinderen  af Masanga Jungle Run 2011 Eto´o (tv.)

Scroll to Top