Masanga julegaver

Vi har igen i år mulighed for, at tilbyde jer et lækkert udvalg af julegaver, som har det til fælles at de er produceret i Masanga, og/eller støtter Masanga med en del af prisen.

 Cykelslangetasker fra Masanga:

Fra vores skrædderi i Masanga, kan vi tilbyde vores lækre Masanga tasker. Taskerne er produceret med brugte cykelslanger på ydersiden og traditionelt farverigt afrikansk stof på indersiden.

Vi sælger 3 forskellige slags tasker: Weekend taske (599 DKK), Toilettaske (249 DKK) og Dametaske (200 DKK). Fremstår i et råt men lækkert look, og bliver flottere og flottere jo mere de bruges. De er selvfølgelig vandtætte.

Bags

Vi sælger naturligvis også flotte dukker. Dukker er produceret i Masanga på et skrog af brugte konservesdåser og der efter udsmykket med farverigt stof mm. Dukkerne sælges for 150 DKK. Hele prisen fra tasker og dukker går ubeskåret til Masanga projektet.

Taskerne kan afhentes i Aarhus eller KBH, eller sendes ved aftale. Kontakt Rasmus på [email protected], hvis du er interesseret i at købe en Masanga taske.

Masanga Runners løbe T-shirt: 

Runners

I Masanga Runners som du har kunne læse mere om i nyhedsbrevet her, har vi fået lavet vores egen løbe T-shirt med Masanga Runners logoet på. T-shirten kan du købe for 250 DKK, hvor 50 DKK går direkte til Masanga Projektet (resten går til produktion, tryk og fragt). T-shirten er ikke blot en flot t-shirt, det er en motivationsfaktor, en reklamesøjle for vores fantastiske projekt og ikke mindst ebola bekæmpende støtte til Masanga Projektet.

Løb for livet – dit og deres.

 

PAYAMBA – Butterflies og legetøjstræklodser produceret i Masanga:

PAYAMBA er en nystartet virksomhed som får produceret Butterflies og Legetøjstræklodser på Masanga Hospitalets skrædderi og tømmerværksted. PAYAMBA’s forsøg på at kombinere dansk design, lokale materiale og håndværk har udmøntet sig i Butterflies i farverige afrikanske stoffer, kokosnød, palmebast og cykelslange.

Butterfly1Butterfly2

Legetøjsklodserne med tal, bogstaver og symboler er lavet af Teak og Mahogni træ. PAYAMBA fokuserer på lokalt engagement og bæredygtig udvikling gennem deres donations program, hvor de donerer 10% af salgsprisen til udvalgte projekter i lokalsamfundet, i øjeblikket doneres alt til Masanga Hospitalets kamp mod Ebola.
træklodser

Du kan købe PAYAMBA’s produkter og læse mere om historien bag, på WWW.PAYAMBA.COM. Husk at skrive MASANGAJUL14 i kommentarfeltet når du bestiller, så donerer PAYAMBA 20% af salgsprisen til Masanga Projektet i stedet for de 10%. Du kan også købe PAYAMBA’s produkter ved at kontakte Rasmus på [email protected].

 

Rikke Bundgaard smykker:

Designeren Rikke Bundgaard har igen i år valgt, at støtte Masanga projektet gennem hendes fine designs. Rikke har lavet en serie ørestikkere der sælges til en pris af 150 DKK, hvoraf 65 DKK går direkte til Masanga Projektet. Til dem der ikke går med ørestikkere, har Rikke lavet en lækker key-hanger som leveres i en fin og autentisk Masanga-bag til de der måtte genkende mønstret og farverne. Køb Rikke Bundgaards produkter ved at kontakte Susanne på [email protected]

smykker
Få julehandlen klaret samtidig med, at du støtter vores allesammens hjertebarn. Tilbuddene må hjertens gerne deles ved venner fra nært og fjernt.

Scroll to Top