Kommunikationspraktikant hos Masanga

Masanga DK søger kommunikationspraktikant til optimering af organisations eksterne kommunikation og brug af sociale medier. Stillingen kan også søges som specialeopgave af både projektgrupper og enkeltpersoner.

Brænder du for at redde liv og støtte udviklingen i et af verdens fattigste lande? Er du skarp til formidling og en dygtig kommunikator? Og har du lyst til at arbejde med bl.a. PR, sociale medier, web, research og ekstern kommunikation? Så er du måske den kommunikationspraktikant vi har brug for hos Masanga DK.

Som praktikant bliver du del af Masangas danske kommunikations- og fundraisingenhed, hvor du sammen med voresfundraiser skal støtte Masanga projektet med strategiske kommunikationsløsninger, der forbedrer vores eksterne kommunikation med medlemmer og donorer. Målet er at forbedre nuværende oplysning og kommunikation, promovere Masanga DK, samt udvide vores medlemsbase ved hvervning af nye medlemmer.

Om os

Masanga organisationen er en international ngo, der arbejder for at styrke sundhedssystemet i Sierra Leone igennem en bæredygtig 3-benet struktur, hvorigennem befolkningen får adgang til sundhed, uddannelse og job. Projektet genopbygger og udvider hospitalet i byen Masanga, opstarter virksomheder, der skal del-finansiere hospitalsdriften, og uddanner sundhedsfaglig personale til landets hospitaler. Målet er, at hospitalet skal være selvforsynende med uddannet personale og administrativt varetage hospitalsdriften i fremtiden.

Vi har siden 2006 været en organisation af over 200 frivillige, men er for nyligt begyndt at professionalisere, ved at have ansat en fundraiser til at varetage og systematisere fundraising initiativerne. Masanga DK er den danske gren af organisationen og er den oprindelige primosmotor.

Om jobbet

Vi søger en praktikant til forårssemestret 2015, som har lyst til at hjælpe os med at forbedre vores eksterne PR og kommunikation, ved optimering af udseende og indhold på vores sociale medier (Facebook, blog, hjemmeside, nyhedsbreve, mailinglister i MailChimp). Under praktikforløbet ville du skulle analysere vores nuværende praksis, komme med anbefalinger, samt implementere de aftalte forbedringer. Der ville være noget teknisk arbejde i sammenkøring og toggling af mailinglister, samt redigering af indhold og indsætning af nyt materiale på Facebook, blog og hjemmeside.

Foruden optimering af vores sociale medier, planlægger vi dine opgaver sammen, som for eksempel kan være:

  • At udforme PR- og kampagnemateriale, der kan bruges til at informationsdele omkring projektet
  • At udforme præsentationer og informationsmaterialer til vores samarbejdspartnere og foredragsholdere
  • At være med til at planlægge og gennemføre lokale events og kampagner

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig faglige udfordringer, mange forskelligartede og udfordrende arbejdsopgaver, egne ansvarsområder, læring om PR og kommunikation, kampagner og frivilligt socialt arbejde. Der ville være stor mulighed for at præge dit arbejdsområde og videreudvikle dine projektledererfaringer og kompetencer, og du får chancen for at prøve dig selv af i en lille ngo med store ambitioner. Du kommer til at samarbejde med frivillige ildsjæle, som alle brænder for at redde liv og skabe udvikling i Sierra Leone.

Om dig

Vi forventer, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, fx indenfor kommunikation, samfundsvidenskab, internationale studier, humaniora eller lignende, på enten universitet eller handelshøjskole. Du har en analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde og er åben overfor forskellige typer af opgaver og udfordringer. Du har en skarp pen og flair for markedsføring af idéer, og erfaring med Facebook, Wordpress, MailChimp og Excel. Du er omverdensbevidst og har interesse i at hjælpe folk, og kan arbejde ubesværet på både dansk og engelsk. Derudover er du mødestabil, proaktiv og fleksibel, og du er ikke bange for at tage fat og løse diverse ad hoc-opgaver, som kan opstå i en lille organisation.

Praktikperioden

Praktikken løber fra den 4. februar til den 13. juni 2015. Arbejdstiden er 32-35 timer ugentligt, dog med fleksibilitet i forhold til dit studie. Praktikken er ulønnet, men vi sørger for frokost og forplejning. Der kan forekomme møder i aftentimerne og weekender. Masanga DK, samt sekretariatet, har beliggenhed i Taastrup.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Send dit CV og en ansøgning mærket ’Kommunikationspraktikant’ til Louise Ravn Christiansen på [email protected] senest torsdag den 15. januar 2015.

I ansøgningen skal du skrive om din baggrund og motivation for at søge praktikstillingen hos os. For yderligere oplysninger er du velkommen til at klikke dig ind på vores hjemmeside www.masanga.dk og kontakte vores fundraiser Louise Ravn Christiansen på [email protected] eller tlf. 31427007.

Scroll to Top