Glædelig jul og godt nytår

Af Knud Anker Iversen

Vi vil gerne ønske alle vore medlemmer og støtter en glædelig jul og et godt nytår med tak for jeres opbakning i 2015. Aldrig har vi haft så mange medlemmer og nydt så stor en medlemsopbakning. Vi er nu 349 betalende medlemmer og således langt over de 300 det kræves, for at man kan trække sit støttebidrag fra i skatten.

Julebillede

Det til trods for at 2015 har været et turbulent år præget af at heller ikke vores hospital gik fri af den forfærdelige ebola-epidemi. Samtidig var det også året hvor vi kunne holde en fest og erklære hospitalet for ebola-frit.

Vi er en lille forening der primært baserer sig på frivillige bidrag og frivillig indsats. Vi har dog i hele 2015 satset på at have Louise Christiansen tilknyttet som professionel fundraiser. Hun har været en meget fin og god støtte, som har sikret en bedre kontinuitet og sikret os bidrag, vi ellers ikke ville have fået.

Masanga har nu snart eksisteret i 10 år, idet vi den 13. juli 2006 skrev kontrakt under med sundhedsministeriet i Sierra Leone om at vi i 10 år ville drive Masanga-hospitalet.

Dette vil 2016 være præget af. Første gang torsdag den 17. marts kl. 18-21 hvor vi holder en fest i Parkskolens festsal på Parkvej i Taastrup. Festen holdes i samarbejde med Sprogskolen, der holder til i disse bygninger. Det nærmere program kender vi ikke, men reserver allerede nu datoen.

Også i år vil vi gerne indgå som julegavemulighed. Du kan se nærmere her hvordan du kan støtte Masanga og give julegave samtidig.

De bedste hilsner,

Bestyrelsen

Scroll to Top