En ny container sendt til Sierra Leone

Direktøren for medicinal virksomheden Sacomed, Søren Agerbo, har kendt Masanga Projektet i mange år og havde ønske om at donere medicinsk udstyr til projektet. For at facilitere dette, fik han endvidere foranlediget, at DSV donerede to containere til Masanga. En helt fantastisk donation og en enestående mulighed for at få mere udstyr og flere produkter til Masanga.

Med den flotte donation fra virksomheden Solar, havde vi mulighed for at sende diverse el-artikler med containeren, men tiden blev pludselig en faktor for os. Tre frivillige fra EWH rejste til Masanga i midt januar i fire måneder for bl.a. at opgradere el-netværket og det doneret udstyr fra Solar er en vigtig del af denne opgradering.

I samarbejde med Ingeniør uden Grænser og Sacomed lykkedes det os at pakke en 40 fods container, som blev afsendt d. 2. februar, tidsnok til at blive modtaget i Masanga.

Dette havde ikke kunne lade sig gøre uden hjælp fra nogle særlige virksomheder og organisationer – derfor ønsker vi at takke:

  • DSV for at fragte containeren til Masanga.
  • DANX Group for opbevaring og hjælp med at pakke containeren.
  • Sacomed, IPS Group, Select Sport Danmark, Solar Danmark A/S og Genbrug og Donation for at være med til at donere produkter og udstyr.
  • Frivillige fra EWH og IUG for at hjælpe med at pakke containeren.

Vi glæder os til at containeren kommer frem, så de donerede produkter og udstyr kan gøre stor gavn for lokalbefolkningen.

På billedet ses to frivillige fra Ingeniør Uden Grænser; Lasse Bækgaard Schytte (t.v) og Steffen Skov Hansen (t.h).

 

Lasse Bækgaard Schytte (t.v) og Steffen Skov Hansen (t.h), Ingeniører Uden Grænser.
Scroll to Top