Tak for gaven

I forbindelse med min 60-års fejring modtog jeg en meget fin gave, overrakt af formanden Susanne Haas, på ikke mindre en 26.000 kr. og dertil kom en række bidrag som kom ind senere så det endelige beløb rundede 30.000 Kr.

Det var jo en meget fornem gave indsamlet blandt Masanga Dk medlemmer, Masanga støtter samt familie og venner. Langt de fleste som i forvejen støtter og bidrager til at vi kan drive Masanga projektet.

Jeg har naturligvis ikke tænkt at anvende gaven på nye moderne italienske sko men derimod til særlige aktiviteter og projektet i forbindelse med Masanga projektet.

Der er særlig 2 områder hvor jeg finder at pengene vil gøre godt.

Det ene er den nystartet forskningsenhed hvor der er behov for at styrke den logistiske del som i samarbejdet med hospitalet skal sørge for at det bliver attraktivt at sætte forskningsprojekter op på Masanga. En aktivitet som vi forventer os meget af og som indirekte vil genere funds midler til projektet i form af bedre laboratorie udstyr, uddannelse af personel mm.

Det andet område er det uddannelsesmæssige hvor College er i højsædet. Det skal styrkes med en workshop for de ansatte samt investering i moderne pc/ipad til indsamling af oplysninger. I den forbindelse optræning af en gruppe særlig udvalgte tidligere sygepleje studerende- som skal ud og rundt i landet for at indsamle data. Hertil kommer ansættelse af sygeplejersker (SRN, State Registrerede Nurse) på hospitalet som kan virke som supervisere for de studerende og dermed kan vi få tilladelse uddanne det højeste niveau af sygeplejersker (SRN) i landet.

Jeg er meget taknemmelig for den opbakning og den fine gave og de mange hilsner jeg modtog i forbindelse med min fødselsddag. Tak tak tak. Jeg vil gøre mit bedste for at de finder den rette vej til gavn for så mange som muligt.

De bedste hilsner, stifter dr. Peter Bo Jørgensen

Scroll to Top