Sådan bliver du en del af Masanga Runners fællesskabet!

Konceptet er enkelt! Løber du selv, og/eller kender du nogen der gør, så kan I blive Masanga Runners. Det kræver hverken deltagelse i officielle løb eller lignende, men blot at du hopper i løbeskoene engang i mellem.

 

Idéen er, at du som løber finder en eller flere sponsorer, der støtter Masanga Hospitalet med et øre- eller kronebeløb for hver kilometer du løber. Gør eksempelvis som Anders Michael: Han har fået venner og familie til at sponsorere sig med alt fra 10 øre til 2 kroner pr. kilometer – i alt 14 personer motiverer Anders. Alt sammen noget, der for den enkelte sponsor ikke vælter budgettet, men tilsammen gør en kæmpe forskel.
Herudover kan sponsoren støtte Masanga med et bonusbeløb i forbindelse med, at du klarer en udfordring – eksempelvis gennemførelse af en halvmaraton eller forbedrer din personlige rekord på en given distance. Afhængigt af, om du klarer udfordringen eller ej, betaler din sponsor x antal kroner, som går til Masanga Hospitalet. Anders Michael har eksempelvis en sponsor, der udfordrede ham: han skulle gennemføre et officielt 10-kilometers løb på under 60 minutter, og gjorde han det, gav sponsoren 750 kr. til Masanga! Han klarede det heldigvis

Hjemmesiden hedder runners.masanga.dk og du kan trykke her for at oprette en bruger. Det er lige til. Sponsorerne betaler kvartalsvis, og man kan begrænse sit sponsorat såfremt man er bange for, at løberen går bananas på løbeturene. Spørgsmål kan rettes til Johanne på [email protected].

IMG_2728

Scroll to Top