Passionsseminaret – oplevelser og resultater

”Pjerrot og franske sange”

Det blev et flot, succesfuldt og velarrangeret Passionsseminar, der blev afholdt i de meget inspirerende og smukke omgivelser hos Odsherred Terapihave i det nordvestsjællandske. Mere end 60 deltagere havde taget den smukke tur i det flotte vejr og fik oplevet inspirerende og passionerede foredragsholdere.

Vi blev forført af magiske fortællinger fra Pjerrot, der som dreng bare ville være tryllekunster, henover livet med ramasjang og ro, ned i stressens mørke dyb og op igen, og så løftet videre af skønne franske sange fra en transformeret balletdanser til skuespiller og operasanger. Det var således ikke nemt at komme til sidst og skulle fortælle min egen personlige historie om Masanga projektet, men efter evalueringerne at dømme, gik det alligevel – og det var en gensidigt inspirerende dag for deltagere, arrangører, foreningen og for foredragsholderne.  Passionsseminar - pjerrot

Da udgifterne til arrangementet blev sponsoreret af foreningen Masanga.dk (foreningskassen), alle foredragsholdere deltog vedlagsfrit og Odsherred Terapihave lagde hus og have til, betød det at indtægterne fra billetsalg, salg af Bangura Bags og Birds produkter, de fine dukker fra Masanga, samt person- og firmasponsorater, gav en indtægt til Masanga projektet på 25.000 kr. Et flot resultat som vi er glade for.

Der arbejdes på at lave en kort video fra arrangementet, som også vil blive brugt som reklamefremstød for vores projekt, og det er bestemt ikke utænkeligt at vi vil være med igen til et lignende arrangement i fremtiden. Stor tak til initiativtageren Tom Christensen, mangeårigt medlem og trofast støtter af Masanga projektet, og hans hustru Mette, som stod for cateringafdelingen til stor fornøjelse for alle.

Passionsseminar - pjerrot
Scroll to Top