Masangas Venner søger nye kræfter til frivilliggruppen! – Hvis du har lyst og overskud som kom og hør mere.

Arrangementet er tirsdag d. 21/9 kl. 20.00 i Ibis’ lokaler på Nørrebrogade 68B, 3. sal., 2200 Khb N.
Vi er en gruppe der består af (nu) 5 faste medlemmer, som løser de forskellige opgaver, der er forbundet med at sende de mange nye frivillige til Sierra Leone, samt andre opgaver i forbindelse med organisationen som fundraising og kommunikation. Vi mødes hver anden tirsdag for at hjælpe hinanden, diskutere og hygge.
Desuden står vi for introforløb, kaffemøder, kontakt til Sierra Leone og forberedelsesweekenden som altid er fantastisk hyggelige og lærerige. Du kan selv bestemme hvor mange timer du vil lægge i arbejdet, men de fleste af os bruger ca. 4 timer om ugen.

Det er et super hyggeligt og utroligt berigende arbejde, hvor du lærer mange nye mennesker at kende og får indflydelse på det fremtidige arbejde på Masanga. Samt pynt til dit CV og videre arbejdsliv.

Vi mangler 8-10 personer, med overskud og god energi, der er klar til at hjælpe med at sende nye frivillige til Masanga således at andre får lige så fede oplevelser som os.

Hvis du er interesseret forgår informations arrangementet tirsdag d. 21/9 kl. 20.00 i ibis lokaler på Nørrebrogade 68B 3. sal.

Glæder os til at se jer!

Frivillig gruppen

Scroll to Top