Generalforsamling i Masanga

Du indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Masanga lørdag d. 21. marts 2015 kl. 14.00 i Folkets Hus på Stengade 50, 2200 København N.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til generalforsamlingen, efterfulgt af spændende oplæg fra gæsteforedragsholder og efterfølgende fest. Forud for generalforsamlingen vil der på dagen være et workshop, hvor vi arbejder med og diskuterer fremadrettet organisation i Masanga (læs mere nederst på siden). Alle er velkomne.

Program:

  • Kl. 14.00 – 17.00 Generalforsamling efterfulgt af gæsteoplæg: Erik Rasmussen fra FANT
  • Fra kl. 19.00 Spisning og fest

Dagsorden ifølge vedtægterne:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Bestyrelsens beretning
  4. Godkendelse af regnskab og budget
  5. Fastsættelse af kontingent
  6. Indkomne forslag
  7. Valg af bestyrelse og suppleanter   –  På valg: Knud Anker Iversen, Maja Kjer Nielsen, Sara Thordal, Erik Lohmann Madsen
  8. Valg af revisor og revisorsuppleant
  9. Evt.

Under generalforsamlingen ville der blive serveret kaffe og kage.

Efter generalforsamlingen vil der være et oplæg fra gæsteforedragsholder.

Årets gæsteforedragsholder er Erik Rasmussen, fodboldspiller, toptræner og medstifter af FANT (Football for A New Tomorrow), som holder oplæg for os om FANT projektets formål med socialforandring i Sierra Leone, at arbejde i et ebola-ramt land og ideer  til samarbejde. FANT opretter idrætsforeninger i Sierra Leone, som del af en demokratiseringsproces, hvor ledere og medlemmer lærer om hverdagsdemokratiske principper og arbejder bl.a. med lederuddannelse, kulturudveksling og kvindeinvolvering.

fant-erik-rasmussen1FANT - prøv

Aften arrangement: Til aften vil vi bestille mad udefra og holder derefter fest i samme lokaler. Middagen kommer til at koste ca. 120 kr. per person, der medbringes kontant eller betales via MobilePay 2921 8070. Der kan købes drikkevarer kontant. Tilmelding til dette arrangement skal ske på mail til Sara Thordal senest den 13. marts 2015 på [email protected].

Vel mødt!

Venlig hilsen,

Bestyrelsen

 

Workshop om formiddagen
Om formiddagen vil der være workshop, hvor vi arbejder med og diskuterer fremadrettet organisation i Masanga. Alle er velkomne. Workshop finder sted kl. 10.00 i Folkets Hus.

Forud for generalforsamlingen ville der være workshop for de medlemmer, der ønsker at være med til at forme den måde, hvorpå den kommende bestyrelse og forening skal organisere sig. En arbejdsgruppe i den nuværende bestyrelse har, som opfølgning på efterårets arbejdsweekend, arbejdet indgående med analyser af de nuværende arbejdsgange og kommunikationsveje, og dette vil danne grundlag for dette års workshop.

Program for workshop:
Kl. 10.00 – 13.00 Workshop
Kl. 13.00 – 14.00 Frokost

Frokost tilmeldes og betales til Pernille Andreasen på dagen.

 

Parkering og offentlig transport
Da mange kommer langvejsfra har vi sammensat lidt praktisk info til jer vedr. parkeringsforhold og offentlig transport.

Parkering: Folkets Hus ligger i parkeringszone Blå Zone. Taksterne for lørdag i Blå Zone er 11 kr. i timen til kl. 17.00 og er derefter gratis. Skulle det blive svært at finde en parkeringsplads, så ligger der et parkeringshus indenfor 500 m af Folkets Hus. Det Grønne Parkeringshus ligger i krydset af Blågårdsgade/Åboulevarden i København N. Man kan læse mere på www.parkeringsinfo.dk. Parkeringshustaksten om lørdagen er den samme som resten af Blå Zone, nemlig 11 kr. i timen til kl. 17.00 og derefter gratis.

Offentlig transport: Der går flere busser i nærheden af Folkets Hus. Bus 3A går lige til døren. Bus 66 og 12 går fra Rantzausgade, Bus 350S og 5A fra Nørrebrogade, og Bus 68 fra Åboulevarden.

FANT_logo
Scroll to Top