Velkommen til Masangas nye fundraiser!

Vi har nu – frem til 14. juni 2015 – ansat Louise i et halvtidsjob med forventning om at hun vil kunne tjene sin løn ind i de penge hun vil kunne skaffe til Masanga via fundraising. Vi vil således – i enkelte definerede tilfælde – komme til at afsætte 10% af det sponserede beløb til administration.

Portræt af Louise:

Louise er 31 år og har interesse og baggrund i konflikt og udvikling i den 3. verden. Efter afslutning på en kandidat i Violence, Conflict and Development fra The School of Oriental and African Studies (SOAS) i London, har Louise arbejdet for ngo’er med menneskerettighedsfokus i Sudan, Burma og Iran, samt fattigdoms-bekæmpelse og samfunds iværksætteri via mikrolån i Østafrika.

Hun har en global baggrund ved at have boet og læst i udlandet og arbejdet i internationale sammenhænge, bl.a. for UNDP i New York. Louise er god til at organisere og formidle kontakt, og har påtaget sig at skulle systematisere og professionalisere de fundraising initiativer Masanga fremadrettet skal udføre, for at indhente de nødvendige midler til det omfattende projekt.

Hun har været tilknyttet Masanga i praktik siden 17. november med henblik på efterfølgende deltids-ansættelse. Hun er faldet godt til og vi har kun positive erfaringer med hende. Vi har store forventninger til hvordan hun kan støtte og styrke indsatsen omkring Masanga-hospitalet.

Velkommen til Masanga!

Scroll to Top