22. Dec. — Børneafdelingen

De fleste patienter behandles hurtigt og er derfor kun på kort visit på Masanga Hospital takket være indsatsen fra hospitalet. Men for nogle patienter bliver Masanga hospitalet omvendt et hjem i en længere periode. At være væk fra familie, venner og skole gør hurtigt dagene meget lange, specielt for vores mindre patienter!

Intet sundhedstegn er bedre end krudt i rumpeten. Faktisk jo mere krudt desto bedre! Der bliver derfor lagt utrolig energi fra de ansattes side i at beholde energien og humøret højt hos de små tumlere. To gange om dagen kan børn der er indlagt på hospitalet komme i Play Room, med rig mulighed for at bygge drømmehuset i legoklodser, tegne farlige jungledyr til malevæggen eller få læst en historie op af en af de frivillige. Nogle dage kræver dog bare det lille ekstra ’indslag’. I dag stod den derfor på sæbebobler i stride strømme, hvilket skabte en masse skønne smil og fascinerede øjne på børneafdelingen.

Hvor er det dejligt at se at noget så simpelt som at puste lidt sæbebobler kan finde krudtet frem i børnene og dermed gøre dagen lidt kortere, og opholdet på Masanga hospitalet lidt sjovere!

 Skrevet af Lone, Frivillig i foråret 2013

Image

Scroll to Top