19. Dec. — Alpha Sesay

19. Dec. -- Alpha Sesay

Tobias giver her en beskrivelse af den gode Alpha Sesay fra Nurse college.

Alder: 28 år
Stilling: Admin officer på Nurse College
Uddannelse: Bachelor i Public Health

Med sine knap to meter rager Alpha godt op i vejret i forhold til de fleste andre Sierra Leoanere. Han udstråler autoritet, en vigtig evne at have når man har knap 10 ansatte under sig. Hans position på skolen som admin officer betyder at han skal navigere i feltet mellem den øverste ledelse på skolen fra Freetown og de lokale lærere og rengøringsfolk. Dette lykkedes blandt andet for Alpha fordi han er organiseret i en grad der sjældent ses hos hans landsmænd. Alpha tilskriver det selv at han har været flankeret af danske frivillige siden han blev ansat, og som har lært ham værdien af bla. to-do-lister, referater og excelark.
Alpha er glad og taknemmelig for hans job og de muligheder han har fået. Hans uddannelse er sponsoreret af en tysk organisation, der støtter børn som har mistet forældre til spedalskhed. Drømmen er en master i administration fra universitetet. Desværre er universitetsstudier så dyre i Sierra Leone at det ikke er noget der ligger lige for, med mindre man finder en sponsor.

Det bedste Alpha ved, er fodbold. Faktisk elsker han fodbold i en grad der gør at han kan nævne de fleste danske provinsbyer og kvalificeret diskutere deres fodboldholds kvaliteter. Han er desuden meget aktiv på Masangas lokale forboldhold, hvor han udnytter hans højde i angrebet og ofte figurerer som topscorer.

Skrevet af Tobias, frivillig på sygeplejeskolen

Scroll to Top