1. Dec. — Another day at the office

De næste 24 dage frem til jul vil de udsendte frivillige fra året der er gået, fortælle om deres oplevelser og nogle af de personer de arbejder med til dagligt. Her kommer Ditte´s fortælling.  

Nu har jeg arbejdede som sygeplejerske i 2 måneder på Masanga Hospital og har efterhånden rygsækken spækket med underfundige oplevelser på godt og ondt.

Det der er det fantastiske ved at arbejde som sygeplejerske på Masanga Leprosy Hospital er at man aldrig rigtig ved hvad dagen bringer.

I går havde jeg fx en af de dage, hvor man går hjem fra arbejde tænker ” Ej hvor er det mega baldret og fantastisk”. Min dag startede med at gå stuegang med den lokale læge, men pludselig kom der en mand med en anden mand på hovedet løbende ind på afdelingen. Manden var faldet ned fra en palme på 7 meter- hurtigt blev han overflyttet til Emergency afdelingen hvor vi tilså ham, gav ham iltterapi og stabiliserede ham. Derefter hjalp jeg plejepersonalet med et lille spædbarn der havde 40 i feber. På vej hjem blev jeg stoppet af den ansvarshavende nede i hospitalets legerum der gerne lige ville instrueres i Bingoreglerne.

Det er det der er så skønt hernede, der er masser af udvikling og mennesker der higer efter viden og det er en stor fornøjelse at få lov til at dele sin faglige viden.

Skrevet af Ditte, frivillig i foråret 2013

Masanga julekalender 1.dec. Masanga Julekalender 1. desember

Scroll to Top