7. Dec. — Hvad er hvad? Se Thorbjørns bord her

Her er en sjov lille opdate fra Thorbjørn. Se på billedet hvad han bruger i sin dagligdag.
-Glædelig jul!

1. Min Sierra Leonske tekop. Jeg har den med overalt – the morgen middag og aften.

2. Min kalender. Man kan skimte at den er overmalet = der er altid noget at tage fat på i Masanga.

3. Masanga Foundation Secondary School administrations referater. Jeg sidder I administrationen og er sekretær ved møderne.

4. Min bærbar computer. På den forbereder jeg undervisning til Masanga sygeplejer fakultet, laver budgetter til folkeskolen i Masanga og styrer sponsorbarnsprojektet. Uden den er jeg ingenting.

5. Min Sierra Leonske mobiltelefon. Jeg taler en gang om ugen med min mor i den telefon.

6. En tom flaske gin. Gin’en blev brugt til gin og tonic. Kininen i tonic’en skulle modvirke malariaen, som i stor stil florerer hernede. Gin’en er god en fredag aften efter en lang uge. Malariaen havde sit greb i mig i 5 dage på trods at massere af gin og tonic. Det kostede mig 4 kg på sidebenene.

7. Vi de Druknede af Carsten Jensen. En fantastisk beskrivelse af de sidste 250 års verdenshistorie med udgangspunkt i Ærø. En bog om ægte eventyre passende til mit eventyr i Masanga.

8. Pandelampe. Der er strøm mellem 19:00 og 22:00. Derefter er jeg overladt til min pandelampe.

9. Under bøger, telefoner og kladdehæfter ligger min kærestes ”medarbejder udvikling samtaler-projekt”. Et projekt som hun er godt i gang med at udvikle og gennemføre på hospitalet. Jeg har været lidt med ind over.

Thorbjørn_Wejdling_-_Mit_skrivebord,_mit_liv_i_masanga.

Scroll to Top