3 dage tilbage …

I Masanga vender vi på hovedet af bare glæde over alt jeres støtte til Masnaga fysioterapi. Vi mangler kun 3 dage af vores crowdfunding kampagne og status er $ 5500 indsamlet. Vi tror stadig på at vi kan nå målet på § 7000.

Tak til alle som har støttet os. Vi vil starte Sierra Leone’s første uddannelse i fysioterapi.

Endnu en stor tak til Fysioterapi Nordvest ApS, Makazi ApS, Addfocus, RaskRask.dk, GreenSpeak, Casper Kornbech Larsen, Tina Schouborg Lambrecht, Simon Høgsholt, Peter, Henrik Løvborg, Anne Lisbeth Leonhard, Sussi Keglberg, Ditte Munk og Maria Jelena Arrøe jensen for de utrolig gavmilde donationer på 100 $ eller mere.

Har du ikke støttet os endnu, kan det stadig nåes:

MobilePay: 91822 (FYS) eller her.

 

Hvad sker der ellers?

Vi har haft møde med Mr. Koroma fra Christian Maternal Hospital, som var meget begejstret og forsikrede at sende nogle af hans mest kvalificerede ansatte til fysioterapiuddannelsen.

 

I Sierra Leone er der ikke et postvæsen. Så vores dedikerede assistent Anzu har kørt landet rundt på motorcykel for at aflevere breve om den kommende bacheloruddannelse i fysioterapi. Og som I kan se på billedet her under er regnsæsonen ikke forbi endnu. Det var en hård og våd tur for Anzu, men mission accomplished!! Sådan!

 

Mange mennesker slapper af om søndagen. I Masanga maler på væggen for at få det til at se godt ud, når vi starter den første bacheloruddannelse i fysioterapi i Sierra Leone.

 

Fra rektor, chauffør, assistent og frivillig samt hele holdet bag Masanga fysioterapi sender vi et stort tak til alle for de gavmilde donationer. Sammen vil vi få det til at ske.

Scroll til toppen