10 år skal fejres

Af Knud Anker Iversen

Nu er det 10 år siden, at den lokalt baserede u-landsforening Masanga blev startet. Det skal fejres hen over året, har bestyrelsen besluttet.

Første gang sker det i et samarbejde med samarbejdspartneren Høje-Taastrup Sprogcenter torsdag den 17. marts, hvor der vil være en forårsfest. Her vil der være en række hyggelige indslag og kursisterne fra Sprogcentret laver og serverer mad fra alverdens lande, ”Coret” fra Greve synger sange fra en række lande, og så vil der være flere kulturelle og spændende indslag.

Festen starter kl. 18 og slutter kl. 22. Det koster 180 kr. at deltage. Man skal købe billet på forhånd, hvilket kan gøres via https://masanga.nemtilmeld.dk/2/. Man kan derudover købe billetter på Sprogcentret, der ligger på Parkvej 76, og i Miljø- og EnergiCentret, Høje Taastrup Boulevard 54. Overskuddet går ubeskåret til Masanga Hospitalet.

Senere på året holder foreningen gallafest i forbindelse med generalforsamlingen lørdag den 9. april. Der skal senere gennemføres en fotoudstilling, et særligt Masanga Løb den 11. maj og endelig vil der være officiel åbning af Masanga Erhvervsnetværk, som skal være med til at understøtte hospitalet i årene fremover.

Man kan læse nærmere på www.masanga.dk, hvor informationer løbende bliver lagt ud på bloggen.

Sprogskole sprogcenter spise middag
Sprogcentret og Masanga-foreningen har tidligere lavet en vellykket fest sammen

 

Sprogskole sprogcenter spise middag
Scroll to Top