Stor tak for støtten til vores crowdfunding kampagne

Tak!

Vi har modtaget stor støtte til vores crowdfunding kampagne indtil nu. Vi har nået 1.015 $. Mange tak for det! Kampagnen fortsætter indtil 1. oktober 2017, så du kan stadig nå at støtte os. Bare tryk her.

Endnu en stor tak til Fysioterapi Nordvest ApS, Casper Kornbech Larsen,  Simon Høgsholt og Peter for de utrolig gavmilde donationer på 100 $ eller mere.

Fysioterapi afdelingen på Connaught Hospital, Sierra Leone

Ny udsendt til Masanga

Nina Marie Snap Nissen er rejst til Sierra Leone for at facilitere etableringen af Sierra Leones første fysioterapeut uddannelse. Nina Snap Nissen er erfaren indenfor NGO arbejdet og har tidligere været udsendt til Masanga for at bidrage til opstarten af stedets sygeplejeuddannelse. Denne gang bliver hendes opgave, i samarbejde med de få lokale fysioterapeuter og College i Masanga TDCoHS, at udbrede viden om hvad fysioterapi er, at finde de kommende studerende samt at få uddannelsen sparket i gang.

Marie på vej til Sierra Leone

Dette er et helt afgørende tidspunkt i vores arbejde

At starte en fysioterapeut uddannelse i et land, hvor de færreste ved, hvad fysioterapi er, giver selvsagt mange udfordringer, men det er også et kæmpe potentiale for udvikling. Projektet har allerede stor opbakning fra internationale og nationale samarbejdspartnere, lokalerne står klar og undervisningsmaterialet er på plads.

/Masanga Physiotherapy

Scroll to Top