22. Dec. Juleblog “Årets Julegave”

Kære alle læsere – Masanga entusiaster – venner og nysgerrige væsner!

Idag skriver jeg selv dagens Masanga blog 🙂
Vi har haft en heftig trafik her på bloggen. Mange forskellige har læst med under denne December-Juleblog-kavalkade af historier, oplevelser, følelser, refleksioner og tanker. Mange af de faste læsere ser blogopslaget fra vores Facebook side, hvor mere end 800 personer “syntes godt om” Masanga.

Det er en meget befriende oplevelse at side på denne side af bloggen og kunne følge med i hvor mange der dagligt læser hvad de frivillige hårdt arbejdende dejlige hoveder har oplevet og tænker om deres oplevelse. Skønt at se de skrevne ord om hvor meget de aktive frivillige får ud af at være med, af at tage afsted, af at åbne op for nye indtryk og af at omfavne forskellighed og vokse med det.

I organisationen Masanga står vi over for en evigt tilbagevendende udfordring. At have nok medlemmer til vores drift og til at forblive en godkendt registreret organisation. I korte træk har Masanga´s venner på 5 år fået ansat 127 lokale midt i junglen ved Masanga Hospitalet. Der behandles 25.000 patienter om året og siden vi startede har vi sendt for ca. 20 millioner kroner i resourcer til Vest Afrika, Sierra Leone, Masanga.
For at kunne blive ved med at udvikle vores arbejde, skaffe flere samarbejdspartnere og selvfølgelig beholde dem vi allerede har, er der brug for flere medlemmer. Vi mangler 50 medlemmer for at nå målet for 2010.

Derfor har vi lavet en Julegave idé, en mandelgave idé, en “forsinket” advents idé! Der er nemlig nu mulighed for at du kan give et medlemskab i gave til din ven, kæreste, mor, onkel, far, tante, bedstemor, lillesøster, kærestes ven/inde eller ham/hende på arbejdspladsen man bare aldrig ved hvad skal have…
For 100,- er du eller dine venner medlem af Masanga´s venner i 12 mnd.

Fremgangsmåden er som følger:

  • Betal 100,- til følgende konto 
Reg. nr.: 5471, Kontonr: 8067130
skriv navn og Email på den person du ønsker skal være medlem. Noter gerne at det er en gave, så vi ikke sender en -tak for indbetalings-email-

Thats´s it. Du har en gave at give, personen der får den støtter et fantastisk projekt og organisationen, Masanga, kan fortsætte med at rede liv og skabe liv.

Fra alle os – til alle jer:
Glædelig Jul til dig og dine!

/Søren

Scroll to Top